Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس نظرسنجی جدید موسسه «مورنینگ کانسالت»، اکثر رای‌دهندگان آمریکایی از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران حمایت می‌کنند و بسیاری از آن‌ها معتقدند تحریم‌ها علیه ایران باید رفع شود.

بر اساس نظرسنجی جدید موسسه «مورنینگ کانسالت» اکثر رای‌دهندگان آمریکایی همچنان از توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران حمایت می‌کنند و بسیاری از آن‌ها در این نظرسنجی که در آستانه ازسرگیری مذاکرات وین در دولت جدید ایران انجام شد، گفتند در صورتی که کاهش تحریم‌ها علیه ایران باعث ازسرگیری مذاکرات می‌شود، باید این اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نظرسنجی، ۵۶ درصد از شرکت‌کنندگان از برجام اعلام حمایت کردند، ۱۸ درصد نظری نداشتند و ۲۶ درصد با آن مخالف بودند. آن‌ها همچنین با کثرت ۴۲ درصدی از برداشته شدن تحریم‌ها علیه ایران برای آغاز مذاکرات حمایت کردند، در حالی که ۲۳ درصد نظری نداشتند و ۳۵ درصد مخالف این اقدام بودند.

طبق این نظرسنجی، این حمایت در حالی بوده که اکثریت با اختلاف ناچیز گفتند که یک توافق جدید ممکن است مانع توسعه سلاح اتمی از سوی تهران نشود.

به گزارش پایگاه اینترنتی این مرکز، نظرسنجی ۲۸ تا ۲۹ دسامبر (۷-۸ دی) حمایت گسترده‌ای از توافق ۲۰۱۵ ایران را نشان می‌دهد، با این حال، چارچوب‌بندی در این موضوع بسیار مهم است: در حالی که رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه تقریبا بر سر اصل توافق اختلاف نظر دارند، آن‌ها به طور عمده از تصمیم یکجانبه ترامپ برای خروج از برجام با گذشت کمتر از سه سال پس از این اقدام، حمایت می‌کنند.

طبق این گزارش بر اساس نتایج به دست آمده، تقریباً از هر ۵ رأی‌دهنده آمریکایی، ۴ نفر مدعی شدند که نگران تولید سلاح اتمی از سوی ایران هستند و در این موضوع کره شمالی و چین سهم بیشتری از نگرانی آن‌ها را به خود جلب کرده بود و ایران در جایگاه سوم قرار داشت.

از هر ۳ رای‌دهنده آمریکایی شرکت‌کننده در نظرسنجی مورنینگ کانسالت دو نفر نیز گفتند که در صورت شکست مذاکرات در وین، از افزایش تحریم‌های اقتصادی علیه ایران حمایت خواهند کرد، حتی با وجود آن که برخی کارشناسان ارزش آن‌ها را رد می‌کنند.

شهر وین پایتخت اتریش در دور هفتم مذاکرات ۱۴ روز میزبان هیأت‌های مذاکره‌کننده بود. مذاکراتی که هشتم آذر ماه آغاز و ۱۲ آذر برای مشورت‌ طرف‌های اروپایی درباره دو پیشنهاد طرف ایرانی با تنفسی چند روزه متوقف شد و دوباره ۱۸ آذر ماه از سر گرفته شد.

نیمه دوم مذاکرات نیز از ۱۸ آذر ماه آغاز و جمعه ۲۶ آذر ماه با برگزاری نشست اختتامیه کمیسیون مشترک برجام پایان یافت. دور هشتم مذاکرات ششم دی ماه شروع و تا نهم دی ماه ادامه یافت و بعد از تنفسی سه روزه به مناسبت سال نو میلادی مجددا روز دوشنبه ۱۳ دی ماه از سر گرفته شد و هم‌اکنون در جریان است.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه امروز (دوشنبه) درباره مذاکرات جاری در وین گفت:‌ درباره آنچه در وین اتفاق می‌افتد نتیجه تلاش همه طرف‌هاست که به تفاهم پایدار برسیم. بعد از اینکه طرف مقابل کمپین ضد اطلاعاتی را به راه انداخته بود که در اتاق‌ها چیزی به دست بیاورد متوجه شد بی ثمر است. در وین آن چه اتفاق می‌افتد تمرکز بر رفع تحریم‌ها، تضمین‌ها، راستی آزمایی و موضوعات هسته‌ای است و در برخی پیشرفت‌ بوده است.

وی ادامه داد: بسیار درباره سرعت مذاکرات و گفت‌وگوها صحبت می‌شود. سرعت گفت‌وگوها برای ایران مهم است، نمی‌شود طرف مقابل لاک پشتی حرکت کند و از ما توقع سرعت نور داشته باشد. ما باید به مذاکراتی ادامه دهیم که نتیجه آن توافق پایدار و قابل اتکا باشد و این هم با سرعت بیش از حدی که از سوی طرف مقابل اعمال شود، همخوان نیست. ایران به دنبال توافق پایدار و قابل اتکا است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: توافق هسته ای تحریم های آمریکا علیه ایران نظرسنجی علیه ایران تحریم ها آذر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۶۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد

رستوران‌های زنجیره‌ای آمریکایی کنتاکی (کی اف سی) ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی به‌دلیل تحریم‌هایی مردمی که در واکنش حمایت این شرکت از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کمپین‌های حمایت از مردم فلسطین آغاز شده بود، به طور موقت تعطیل کرد.

براساس گزارش القدس العربی، روزنامه سنگاپوری The Strait Times اعلام کرد که روز دوشنبه، KFC فعالیت خود در مالزی را به حالت تعلیق درآورده است. این روزنامه به نقل از کارگران رستوران نوشت که شعبه‌های کنتاکی یک هفته است که تقریبا خالی از مشتریست.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته است که علاوه بر یک فاجعه انسانی بی‌سابقه و تخریب گسترده زیرساخت‌ها، ده‌ها هزار قربانی غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، بر جای گذاشته است. رژیم صهیونیستی با وجود صدور قطعنامه فوری آتش بس توسط شورای امنیت سازمان ملل به جنگ ویرانگر خود علیه غزه ادامه می‌دهد.

در همین راستا مردم سراسر جهان به خصوص مردم کشورهای مسلمان شرکت‌هایی که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند را تحریم کردند. کی اف سی در این تحریم تنها نبوده و مک دونالد نیز دچار ضرر و زیان شده است. کریس کمپچینسکی، مدیرعامل مک‌دونالدز اخیرا اذعان کرد که این شرکت در پی تحریم گسترده از سوی مشتریان خود، شاهد تأثیر تجاری معناداری بوده است که نگرانی سهامداران در مورد فعالیت‌های منطقه‌ای و جهانی این غول فست‌فود زنجیره‌ای را افزایش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • صهیونیست‌ها خواهان استعفای فرماندهان رده بالا شدند
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند