Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-انریکه مورا در دو روز گذشته گفتگو‌هایی با علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر خارجه و مذاکره‌کننده ارشد ایران داشت. 
به گزارش خبرگزاری آریا، پس از ماه‌ها بن‌بست در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای، اتحادیه اروپا و ایران می‌گویند پس از سفر انریکه مورا به تهران گشایشی در مسیر مذاکرات ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته سفر مورا به تهران "به اندازه کافی مثبت" بوده که گفتگو‌ها از سر گرفته شود و وزیر خارجه ایران هم آن را فرصتی برای بررسی "ابتکار عمل‌های معطوف به حل مسائل باقی‌مانده" خوانده است.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان هم در توییتی  گفته که اگر آمریکا تصمیم سیاسی خود را گرفته و به تعهداتش پایبند باشد، توافق خوب و قابل اتکا در دسترس است. 
ارزیابی‌های مثبت از احتمال ازسرگیری مذاکرات پس از بازگشت انریکه مورا از تهران بیان شده است. مورا مدیر سیاسی سیاست خارجی اتحادیه اروپا است و به عنوان هماهنگ‌کننده مذاکرات احیای برجام عمل کرده است.
مورا به جز مساله هسته‌ای، پرونده احمدرضا جلالی، پزشک دوتابعیتی ایرانی-سوئدی را هم مطرح کرده و خواهان توقف حکم اعدام او شده است.
منابع غربی پیش از این مدعی بودند اصرار ایران بر حذف سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی در آمریکا دلیل بن‌بست است. در مقابل منابع ایرانی می‌گفتند غربی‌ها تضمین کافی نداده‌اند که ایران از مزایای رفع تحریم بهره‌مند خواهد شد.
روزنامه فایننشال تایمز پیش از سفر مورا به تهران گزارش داد که اتحادیه اروپا به دنبال راه حلی میانه در مساله سپاه است.

تلاش های انریکه مورا برای احیای برجام در تهران
به گزارش الشرق الاوسط،منابع اروپایی در پاریس معتقدند جنگ اوکراین موجب شد نگاه ها از پرونده هسته ای ایران منحرف شود و ایران نفس راحتی بکشد چرا که از فشار طرف های غربی که تاکید داشتند ایران به آستانه ساخت سلاح هسته ای رسیده، کاسته شده است.
 پیش بینی نتیجه سفر انریکه مورا، هماهنگ کننده اروپایی مذاکرات وین به تهران که با هدف خارج کردن پرونده هسته ای ایران از بن بست صورت می گیرد، کار دشواری است. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از سفر مورا به تهران گفته بود که این سفر «آخرین تیر کمان» میانجی اروپایی برای تکمیل مسافت باقیمانده تا دستیابی آمریکا و ایران به تفاهم و امضای توافقنامه تعدیل شده هسته ای است که موجب بازگشت ایران به اجرای تعهدات هسته ای و لغو تحریم های آمریکا می شود. 
سعید خطیب زاده در کنفرانس خبری روز دوشنبه خود از ادامه داشتن تماس ها بین ایران و آمریکا از طریق میانجی اروپایی خبر داد و در عین حال برای کاهش انتظارات از نتیجه دیدار مورا با علی باقری کنی گفت که سفر مورا به تهران به این معنا نیست که او حامل پیام جدیدی بعد از توقف مذاکرات است. او قبلا گفته بود که این سفر پیشرفت مذاکرات در جهت صحیح را موجب می شود. سخنان ضد و نقیض خطیب زاده نوعی سردرگمی ایجاد می کند که شاید عمدی باشد. 
منابع اروپایی در پاریس معتقدند جنگ اوکراین موجب شد نگاه ها از پرونده هسته ای ایران منحرف شود و ایران نفس راحتی بکشد چرا که از فشار طرف های غربی که تاکید داشتند ایران به آستانه ساخت سلاح هسته ای رسیده، کاسته شده است. به گفته این منابع، ایران طولانی شدن این روند را به نفع خود می داند زیرا می تواند به پیشبرد برنامه هسته ای خود ادامه دهد و بعدا از این پیشرفت به عنوان ابزار فشار در مذاکره با غرب استفاده کند. ایران همچنین باور دارد که توسل به نیروی نظامی برای تضعیف یا توقف برنامه هسته ای ایران بعید است زیرا واشنگتن و کشورهای اروپایی بر موضوع اوکراین متمرکز هستند و در شرایطی نیستند که جبهه جدیدی با ایران بگشایند. 
موانعی که در مسیر دستیابی به توافق هسته ای جدید است، فقط به ایران مربوط نمی شود بلکه به فضای سیاسی در ایالات متحده آمریکا هم ارتباط دارد. مخالفت ها با حذف نام سپاه پاسداران از فهرست سازمان های تروریستی در مجلس سنا و مجلس نمایندگان آمریکا افزایش یافته است. همچنین با نزدیک شدن به زمان انتخابات میان دوره ای آمریکا، دولت جو بایدن نمی خواهد اقدامی انجام دهد که با این میزان مخالفت از سوی جمهوری خواهان و دموکرات ها و متحدان واشنگتن در خاورمیانه مواجه است. آنچه موضع آمریکا را دشوارتر می کند این است که ایران حاضر نیست در برابر موافقت واشنگتن با خواسته اش درباره سپاه پاسداران، امتیازی به آمریکا بدهد. 
این باور وجود دارد که علاوه بر موضوع وجود سپاه پاسداران در فهرست تروریسم، درخواست ایران برای دریافت تضمین از آمریکا برای خارج نشدن مجدد از توافق هسته ای و بازگرداندن تحریم ها نیز مانعی جدی در برابر دستیابی به تفاهم است. این در حالی است که دست دولت آمریکا در این زمینه بسته است و نمی تواند توافق هسته ای را به شکل معاهده الزام آور به کنگره ارائه کند. قول آمریکا برای انتشار بیانیه ای که در آن تعهد می دهد مجددا تحریمی علیه ایران وضع نخواهد کرد، برای ایران راضی کننده نیست زیرا اعتبار چنین تعهدی فقط تا پایان ریاست جمهوری بایدن است. وجود برخی مسائل حل نشده بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص یافت شدن مواد هسته ای در سه منطقه در ایران نیز مانع دیگری است که دستیابی به تفاهم نهایی را به تعویق می اندازد

اکسیوس: مورا پیشنهاد جدیدی از سوی آمریکا به ایران نیاورده است
 پایگاه خبری اکسیوس روز چهارشنبه در خبری نوشت که به گفته مقامات دولت بایدن، انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده آن در مذاکرات وین، حامل پیشنهاد جدیدی از سوی ایالات متحده به ایران نیست.
یک مقام ارشد آمریکایی نیز به پایگاه خبری اکسیوس گفت که دولت بایدن امیدوار است ایران از خواسته‌ خود برای خروج نام سپاه از لیست گروه‌های تروریستی خارجی آمریکا دست بکشد و پیش‌نویس توافق حاصله در وین را امضا کند.
مذاکرات وین که از زمان روی کار آمدن دولت بایدن در سال 2021 در راستای احیای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های ایران آغاز شده است، در پی برخی تحولات اخیر بین‌المللی از جمله حمله روسیه به اوکراین و کشمکش‌های تهران - واشنگتن بر سر برخی مسائل باقی مانده در مذاکرات، تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
در همین راستا، سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در یک‌ کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی در مورد اخبار منتشر شده در ارتباط با سفر مورا به تهران و جزئیات این سفر خاطرنشان کرد:‌ مذاکرات مربوط به رفع تحریم‌ها علیه ایران و احیای برجام بین طرف‌های مذاکره‌کننده تا امروز بدون وقفه ادامه داشته است. مکثی در حضور در وین رخ داده ولی رد و بدل پیام‌ها از طریق هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها در حال انجام است. سفر آقای مورا به تهران در هفته جاری بعد از تماس تلفنی اخیر آقای امیرعبداللهیان و آقای بورل انجام می‌شود. این به این معنا نیست که بعد از وقفه‌ای ایشان با پیام جدیدی می‌آید. پیام‌ها به صورت مستمر بین ایران و آمریکا از طریق اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها در حال رد و بدل شدن است.
خطیب‌زاده با بیان اینکه لازم بود با توجه به پیشنهاد آقای بورل و استقبال آقای امیرعبداللهیان دیداری حضوری انجام شود، افزود: مورا در این سفر با آقای باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین دیدار خواهند کرد. دستور کار گفت‌وگوها در تهران مشخص و روشن است و امیدواریم بتوانیم بعد از انجام این گفت‌وگوها نتیجه را بهتر اعلام کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره بدعهدی‌های آمریکا در اجرای تعهداتش و اتخاذ تصمیم سیاسی لازم گفت: سفر آقای مورا نشان می‌دهد که ما گفت‌وگوها را در مسیری که باید انجام شود همچنان پیگیری کردیم و به رغم اقدامات ضد دیپلماسی که بعضا توسط سنا و کنگره آمریکا انجام شده ایران و گروه 1+4 به مسیر دیپلماتیک و دستیابی به توافق خوب، پایدار و قابل اتکا متعهد بوده‌اند.
خطیب‌زاده تأکید کرد: ‌اگر همین امروز آمریکا تصمیم لازم را بگیرد و آنچه که از حقوق و جیب ملت ایران برداشته برگرداند، حقوق ضایع شده ملت ایران را بپذیرد و به آن احترام بگذارد می‌توانیم فردای بعد از بازگشت مورا به وین بازگردیم و توافق را جلو ببریم.

بورل: جواب ایران به پیغام مورا بسیار مثبت بود
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عنوان کرد که باور دارد پیشرفت کافی در رایزنی‌های نماینده‌اش و مقامات ایرانی برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای حاصل شده است.
 به گزارش رویترز، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه  در کنفرانسی خبری بیان کرد پس از آنکه مورا به ایرانیان این پیغام را رساند که وضعیت بدین شکل نمی‌تواند ادامه پیدا کند، جواب ایران "بسیار مثبت" بود.
بورل به خبرنگاران در نشست وزرای خارجه گروه 7 گفت: این مسائل نمی‌توانند یک شبه حل شوند. بگذارید بگوییم که مذاکرات بلوکه شده بود و حال آزاد شده است.
وی ادامه داد: مسائل بهتر از آنچه که انتظار می‌رفت پیش رفته است. مذاکرات درحال سکون بود و حال مجددا آغاز شده است.

بورل: مذاکرات هسته‌ای از سرگرفته می‌شود
جوزپ بورل ساعاتی پیش نیز درباره مذاکرات وین گفته بود: مذاکرات به تاخیر افتاده بود و حال از سرگرفته می‌شوند. چشم‌انداز برای حصول توافق نهایی وجود دارد.
مذاکرات وین که در راستای احیای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های ایران از آن موقع آغاز شد، در پی برخی تحولات اخیر بین‌المللی از جمله حمله روسیه به اوکراین و کشمکش‌های  تهران - واشنگتن بر سر برخی مسائل باقی‌مانده در مذاکرات، تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، اخیرا در گفت‌وگویی درباره مذاکرات وین گفت: هدف ما در این مذاکرات رسیدن به توافقی قوی و بادوام است و از طرف آمریکایی خواسته‌ایم واقع بین باشد، تاکید کرده‌ایم لغو تحریم‌ها در تمامی بخش‌ها و ارائه ضمانت‌های اقتصادی یکی از مهم‌ترین نکات در دستور کار مذاکراتی ماست.
او همچنین مطرح کرد: من فکر می‌کنم طرف آمریکایی به خوبی به خطوط قرمز ایران واقف است و ما به مذاکرات ادامه می‌دهیم و به محض این که به نقطه توافق برسیم، نماینده ما در مذاکرات در وین آخرین مراحل توافق را انجام خواهد داد.

انریکه مورا:کار در زمینه حل کردن اختلافات باقی مانده ادامه دارد
به گزارش یورونیوز،انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای چندمین بار در ماه‌های اخیر، سه‌شنبه شب وارد تهران شد تا با مقام‌های ایران در خصوص روند مذاکرات احیای برجام گفتگو کند. 
آقای مورا در حالی به ایران سفر کرد که گفتگوهای احیای مذاکرات هسته‌ای بیش از یک ماه است که در حالت تعلیق قرار گرفته و مذاکره‌کنندگان کشورهای مختلف، وین، پایتخت اتریش را ترک کرده‌اند. طرفین، هر یک دیگری را مسئول اتخاذ تصمیمات سیاسی می‌دانند و در اظهارنظرهای خود دائما تکرار می‌کنند که در صورتی که طرف مقابل تصمیم بگیرد، توافق در سریع‌ترین زمان ممکن قابل حصول خواهد بود. 
او در حساب توییتری خود در خصوص سفر به تهران نوشته است:  «دوباره به تهران می‌روم تا با علی باقری‌کنی و دیگر مقامات درباره مذاکرات وین و دیگر مسائل دیدار کنم. کار در زمینه حل کردن اختلافات باقی مانده در این مذاکرات ادامه دارد.»
در چنین شرایطی حالا انریکه مورا به تهران رفته تا علی باقری کنی، معاون وزیر خارجه ایران، در خصوصی آنچه پیشتر جوزپ بورل، مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا، آن‌را «راه حل میانه» خوانده بود گفتگو کند. آقای بورل هفته گذشته در گفتگو با نشریه فایننشیال تایمز تاکید کرده بود که این آخرین تیر ترکش او برای نجات برجام است و قصد دارد از ایران بخواهد توافق هسته‌ای را بپذیرد. بر اساس طرحی که فایننشیال تایمز از آن رونمایی کرده قرار است مورا به تهران پیشنهاد دهد که برچسب تروریسم از سپاه پاسداران برداشته شود و این نهاد از فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده خارج شود اما در مقابل تحریم‌هایی که بر زیرمجموعه این نهاد وضع شده همچنان سر جای خود باقی بماند. 
پیشتر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا بر این موضوع تاکید کرده بود که حتی در صورتی که قرار باشد سپاه از فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا خارج شود باز هم تحریم‌های گسترده‌ای علیه این نهاد نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی ایران باقی خواهد ماند. 
اما در عین حال هرچند مقام‌های ایرانی بر باقی ماندن اختلافات دیگری در میز مذاکرات سخن می‌گویند، از سوی دیگر به نظر می‌رسد همچنان بحث‌هایی پیرامون ابعاد فنی برنامه هسته‌ای ایران باقی مانده که عدم حل و فصل آن می‌تواند یکی دیگر از موانع و مشکلات پیش روی احیای برجام باشد. رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز سه‌شنبه 10 مه در سخنرانی خود در پارلمان اروپا مدعی شد که کارشناسان آژانس اورانیوم‌ها که در مقیاس صنعتی غنی‌سازی شده بودند در مکان‌هایی ثبت کرده‌اند که پیشتر از سوی ایران به عنوان یک مکان انجام غنی‌سازی اورانیوم معرفی نشده بودند. اما مقام‌های ایران همواره این ادعاها را بی‌اساس توصیف کرده و تاکید دارند که تمام توضیحات لازم را در این رابطه به کارشناسان آژانس ارائه داده‌اند. 
گروسی پیشتر و در اواسط اسفند ماه به تهران سفر کرد تا برای حل این مسئله و همچنین دیگر موضوعات اختلافی با ایران به مقام‌های دولت به گفتگو بنشیند. در نهایت هم طرفین بر سر یک مسیر راه برای حل این موضوعات به تفاهم رسیدند، اما متن این تفاهم در همان زمان روشن کرد که در واقع حل و فصل اختلافات تا اندازه زیادی به آینده موکول شده است. 
در چنین شرایطی که در روزهای اخیر آمریکا و اروپا سفر مورا به تهران را اقدامی مهم و یک «راه‌حل میانه» جدید برای رفع بن‌بست ایجاد شده در مسیر مذاکرات معرفی کرده‌اند، حالا باید منتظر ماند و دید واکنش رسمی جمهوری اسلامی ایران به این پیشنهاد جدید چه خواهد بود. پیشنهادی که البته هنوز روشن نیست در مقابل از ایران چه خواهد خواست. بلینکن در جلسه شورای روابط خارجی مجلس سنا به این نکته اشاره کرده بود که ایران می‌داند برای خروج سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی باید چه اقداماتی انجام دهد. اشاره او احتمالا به گفتگوهایی بوده که طرفین در مذاکرات وین مطرح کرده بودند. آمریکا از ایران خواسته از روند انتقام ترورسردار قاسم سلیمانی دست بردارد .  
حالا باید منتظر ماند و دید انریکه مورا در طرح پیشنهادی خود در خصوص خروج سپاه از فهرست سازمان‌های تروریستی و همچنین باقی ماندن تحریم‌ها علیه این نهاد از ایران چه درخواستی را مطرح خواهد کرد؛ آیا آمریکا و اروپا همچنان از ایران خواهند خواست که تعهد علنی دهد که دیگر مقام‌های پیشین دولت ترامپ را بابت ترور سردار قاسم سلیمانی تهدید نخواهند کرد؟آیا قرار است در چارچوبی جدید از ایران بخواهد شرایط حاضر در پیش‌نویس آماده شده مذاکرات وین را بپذیرد. پاسخ این پرسش‌ها اهمیت فراوانی در فهم آینده و چشم‌انداز پیش روی مذاکرات هسته‌ای احیای برجام خواهد داشت.

 بازداشت مورا در آلمان پس از بازگشت از تهران
سخنگوی وزارت کشور آلمان توضیحاتی درخصوص بازداشت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از بازگشت از تهران ارائه داد.
به گزارش رویترز، یک سخنگوی وزارت کشور آلمان روز جمعه اعلام کرد که پلیس این کشور در رابطه با حادثه پیش آمده با انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از بازگشت از تهران بیانیه‌ای صادر خواهد کرد.
این سخنگوی وزارت کشور آلمان در ادامه به خبرنگاران گفت: چیزهای زیادی می‌توانند دلیل این حادثه باشند، از جمله مسائل مرتبط با پرواز و یا مسیر سفر و حادثه پیش آمده ممکن است لزوما به خود شخص ارتباطی نداشته باشد.
 انریکه مورا سه شنبه شب برای دیدار با مقامات وزارت خارجه کشورمان در سفری دو روزه به تهران سفر کرده بود.
وی صبح امروز در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: توسط پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت در مسیر بروکسل، که از تهران برمی‌گشتم، بدون هیچ توضیحی بازداشت شدم. یک مقام اتحادیه اروپا در یک ماموریت رسمی با گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی. پاسپورت و گوشی هایم را ضبط کردند.
مورا پس از ساعتی در توییت دیگری نوشت: همین حالا به همراه دو تن از همکارانم - سفیر اتحادیه اروپا در سازمان‌ ملل در وین و رئیس بخش ایران سرویس اقدامات خارجی اروپا - آزاد شدم. ما به دور از یکدیگر نگه می‌داشتند. آن‌ها حاضر نشدند تا توضیحی درخصوص آنچه که نقض کنوانسیون وین به نظر می‌رسد، ارائه دهند.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در این رابطه در توییتر نوشت: اگر با مقامات بالا رده اتحادیه اروپا این‌چنین رفتار شود، آن وقت عامه مردم باید چه انتظاری داشته باشند؟ بیایید امیدوار باشیم که این تنها سوء تفاهمی باشد که دیگر تکرار نمی‌شود.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برجام ایران آمریکا اروپا روسیه انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فهرست سازمان های تروریستی سفر مورا به تهران مذاکرات هسته ای سپاه پاسداران توافق هسته ای هسته ای ایران علی باقری کنی ایالات متحده هماهنگ کننده لغو تحریم ها پس از بازگشت انریکه مورا مذاکرات وین احیای برجام خارجه ایران باقی مانده وزیر خارجه تحریم ها خطیب زاده گفت وگوها هسته ای بن بست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود

یکی از رهبران مقاومت فلسطین به المیادین تاکید کرد که «جنبش حماس همچنان در حال بررسی پیشنهاد اشغالگران در مذاکرات است، اما انتظار زیادی برای پذیرش آن وجود ندارد، مگر اینکه اصلاحات اساسی در آن اعمال شود».

به گزارش ایسنا، یکی از رهبران مقاومت فلسطین به المیادین گفت که پیشنهاد اسرائیل در مذاکرات نشان‌دهنده تغییری اساسی در موضع نیست و پاسخ روشنی به موضوع عقب‌نشینی و آتش‌بس جامع نمی‌دهد.

این عضو مقاومت گفت که جنبش حماس هنوز در حال بررسی این پیشنهاد است، اما انتظار زیادی برای قبول کردن آن نباید وجود داشته باشد، مگر اینکه اصلاحات اساسی در آن انجام شود.

هانی الدالی کارشناس مسائل مقاومت فلسطین در خصوص موارد جدید پیشنهادی اسرائیل در خصوص مذاکرات آتش‌بس به المیادین گفت: یکی از موارد این است که ۲۰ تا ۴۰ اسیر غیرنظامی و ۴ یا ۵ سرباز زن یا سالخورده نظامی در ازای تعدادی از اسیران فلسطینی که در زندان‌های اشغالگران به حبس ابد محکوم شده‌اند، آزاد شوند.

وی ادامه داد: اشغالگران در خصوص روند عقب نشینی از خط مرکزی از ابتدای خیابان الرشید تا منطقه جحرالدیک انعطاف نشان داده و بازگشت آوارگان نیز شاهد انعطاف آنها است.

الدالی خاطرنشان کرد که پیشنهادات اشغالگران شروط یک معامله جزئی است نه یک معامله کامل.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • باشگاه استقلال جواب یاسین سلمانی را داد؛ ویس یا سند داری، منتشر کن!
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم
  • جهاد اسلامی: نسخه آمریکایی آتش‌بس غزه بدتر و گمراه‌کننده‌تر است
  • حماس: پاسخ اسرائیل را در مورد مذاکرات دریافت کردیم